In augustus 2016 ben ik begonnen aan een voor mij nieuw project. Op 2 benen van een etalagepop heb ik een soort van fantasievogel gecreeërd, half mens, half dier, die ik heb verstevigd met allerlei materialen, waaronder glasvezeldoek, grote pinnen, spijkers en acrylic one.

 

Deze sculptuur is bijna 2 mtr. hoog en ik heb deze sculptuur beplakt met duizenden stukjes porselein. Dit porselein heb ik in een jaar bij elkaar verzameld via kringloopwinkels en rommelmarkten.

 

Engelengeduld en monnikenwerk, 2 veel gehoorde opmerkingen. Na al het bekleden van de sculptuur met duizenden scherven porselein heb ik alles gevoegd, ook een hele moeilijke klus. Ik heb gekozen voor een lichtgrijze betonkleur. De prijs en de betalingsmogelijkheden ( zonder kosten )  voor deze sculptuur zijn te vinden bij: Galerie ( scherven porselein )  

Deze sculptuur is nu te bewonderen in z`n eigen " GALERIE aan HUIS  " aan de weidemolenlaan 20 , 7241 VG in Lochem. Iedere eerste zondag v/d maand is iedereen welkom tussen 12 en 17 uur. Vrij entree ! of op afspraak !

 

Wil je meer informatie.... of wanneer je belangstelling hebt voor de sculptuur, bel me dan even vrijblijvend op : 06- 44 2690 88 

Op dit moment werk ik aan m`n 5e sculptuur met porselein.....