schilderijen.........heel verschillend in techniek, stijl, materiaal, formaat ..... maar altijd KLEURRIJK . KLIK OP DE FOTO VOOR EEN GROTERE WEERGAVE !!

uit 1997 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Glas in Lood nr. 14

2018

De laatste uit de 12 dlg. serie " GLAS  IN  LOOD " Allen 40 x 40 cm. en afgewerkt met een hoogglans vernis. Alle schilderijen uit deze serie hebben dikke zwarte opgebrachte lijnen. Bij nr. 8 zie je de speciale PRIJZEN en je kan naar hartelust combineren. Laat gewoon even weten /  06- 44 2690 88  

Glas in Lood nr. 13

2018

Nummer dertien uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte zwarte lijnen. Afgewerkt met een hoogglans vernis. Per stuk, maar ook in combinatie met andere uit deze serie te koop ( speciale prijzen ) Acryl op linnen. 

Glas in Lood nr. 12

2018

Nummer twaalf uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte zwarte lijnen en afgewerkt met een hoogglans vernis. Per stuk, maar ook in combinatie met andere uit deze serie te koop ( speciale prijzen ) Acryl op linnen. 

Glas in Lood nr. 11

2018

Mummer elf uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte zwarte lijnen en afgewerkt met een hogglans vernis. Per stuk, maar ook in combinatie met andere uit deze serie te koop ( speciale prijzen ) 06- 44 2690 88  Acryl op linnen. 

Glas in Lood nr. 10

2018

Nummer 10 uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte zwarte lijnen. Afgewerkt met een hoogglans vernis en per stuk of in combinatie met andere uit deze serie te koop ( speciale prijzen ) 06- 44 2690 88   Acryl op linnen.  

Glas in Lood nr. 9

2018

Nummer 9 uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte zwarte lijnen. Acryl op linnen en afgewerkt met een hoogglans vernis. Per stuk, maar ook in combinatie te koop met andere uit deze serie ( speciale prijzen ) 06- 44 2690 88 

Glas in Lood nr. 8

2018

Nummer 8 uit de serie " Glas in Lood " Extra dik opgebrachte lijnen en afgewerkt met een hoogglans vernis.  SPECIALE PRIJZEN :  2- luik voor slechts     370,- euro  4- luik voor slechts     725,- euro  6- luik voor slechts     1050,- euro  ( combineer uit deze serie ) Belangstelling ?  Bel: 06- 44 2690 88

Glas in Lood nr. 7

2018

Nummer 7 van de TWAALF ....uit de serie :  " Glas in Lood " Allemaal met dik zwart opgebrachte lijnen en afgewerkt met een hoogglans vernis. Allemaal 40 x 40 cm. en daardoor goed met elkaar te combineren. hieronder zie je het schilderij in z`n geheel.   

Glas in Lood nr. 6

2018

Nummer 6 uit de serie " Glas in Lood " . Samen met nr. 5 heb je een bijzonder twee-luik. Afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Maar ook goed te combineren met een ander schilderij uit deze 12 dlg. serie. Acrylverf op linnen. Hieronder zie je het schilderij in z`n geheel.   

Glas in Lood nr. 5

2018

Nummer 5 uit de serie " Glas in Lood " Samen met nr. 6 zijn ze als twee-luik op te hangen, naast of onder elkaar. Acryl op linnen en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Combineren met andere uit deze serie is ook mogelijk. Hieronder zie je het schilderij in z`n geheel afgebeeld. 

Glas in Lood nr. 4

2018

Nummer 4 uit de serie van twaalf schilderijen op 40 x 40 cm. Allemaal met extra dikke zwart opgebrachte lijnen en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Op de afbeelding hieronder zie je ze in `t geheel. Mooi en handig om uit deze 12 dlg. serie te gaan combineren en ze als groep samen op te hangen.Acrylverf op linnen. 

Glas in Lood nr. 3

2018

Na 2 twee-luiken ( nr. 1 en nr. 2 ) ( Glas in Lood ) volgt hier nr. 3. Een kleurrijk modern schilderij met extra dik opgebrachte lijnen en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De zijkanten zijn meegeschilderd. Om het " glas in lood " effect te benaderen heb ik de foto genomen, nadat het schilderij is vernist. Hierdoor zal `t hier en daar schitteren. Acryl op linnen en goed te combineren met een ander schilderij uit deze serie. 

Tis blauw ....

2018

Het tweede schilderij uit de serie van 40 x 40 cm. Dit keer met een wel heel bijzonder reliëf. Omdat het reliëf niet in èèn keer kon worden aangebracht zie je van alle kanten bijzonder schaduwen. Het schilderij is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De kleur zit tussen blauw en paars in.

ALLES is tijdelijk

2018

Dit schilderij is opebouwd uit stroken papier. Vooraf heb ik grote vellen papier beschilderd in verschillende tinten. Daarna alles uitgeknipt in stroken van 3 cm. breed. Het ontwerp op het linnen gezet, waarna het knippen en opplakken kon beginnen. Het linnen is gespannen op een aluminium frame, waardoor het nooit kan kromtrekken.  De zijkanten zijn zwart geschilderd en dit kunstwerk is afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De betaling mag ( zonder kosten ) ook in 12 mnd. termijnen à 105,- euro

" Duo "

2018

" Duo " een modern kleurrijk schilderij. Deze heb ik gemaakt door heel wat stroken papier, die ik vooraf heb beschilderd, in verschillende stroken van 3 cm. breed te knippen en daarna op linnen te plakken. Het linnen is gespannen op een aluminium frame, waardoor het nooit zal gaan kromtrekken. De zijkanten zijn zwart geschilderd en hij is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro ( zonder kosten )  

Wilde Bloemen nr. 11

2018

Een explosie van kleuren. Wilde bloemen nr. 11. Een schilderij met een extra dik opgebrachte structuur. Afgewerkt met 2 lagen hoogglans acrylvernis, waardoor de kleuren nog kleurrijker worden. Het linnen is gespannen op een aluminium frame, waardoor het schilderij niet kan kromtrekken. De zijkanten zijn zwart geschilderd en het schilderij kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. 

ZeeBergenZon nr. 2

2018

Dit keer een twee-luik in " ZeeBergenZon " in dezelfde verloop van kleuren als bij nr. 1 ( 70 x 150 cm. groot )   Uit grote, vooraf beschilderde vellen papier heb ik 429 stroken papier van 3 cm. breed gehaald en met hand en schaar geknipt in verschillende lengtes.  De zijkanten van de schilderijen zijn zwart geschilderd en de stroken zijn geplakt op linnen met een aluminium frame. Afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Natuurlijk kan je ze ophangen op diverse manieren. Onder elkaar, naast elkaar......  wat jij maar mooi vindt. De betaling mag eventueel ( zonder extra kosten ) ook in 12 mnd. termijnen à 132,95 euro 

ZeeBergenZon nr. 1

2017

Dit schilderij is gemaakt door vooraf beschilderd behangpapier in stroken te knippen en daarna te plakken op linnen op een aluminium frame. Dit schilderij kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. Het is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis en de zijkanten zijn zwart geschilderd. 

Wilde bloemen nr. 7

2017

Uit de serie " Wilde bloemen " is dit nr. 7. Dit keer met meer wit en geel en iets groen erin verwerkt. Opnieuw met een extra dikke structuur en afgewerkt met 2 lagen hoogglans acryl vernis. Dit schilderij mag ook in 12 mnd. termijnen à 46,- euro worden betaald. Dit kunstwerk heeft een dikte van 4,5 cm.en de zijkanten zijn doorgeschilderd. 

Wilde Bloemen nr. 6

2017

Opnieuw ( nr. 6 )  een schilderij in de serie: Wilde Bloemen. Extra dik opgebrachte structuur, warme kleuren en een heldere hoogglansvernis, opgebracht in 2 lagen. De zijkanten ( 4,5 cm. dik ) zijn doorgeschilderd. Dit schilderij mag ook in 12 maandelijkse termijnen worden betaald ( zonder kosten ) à 46,- euro. Rechtsonder zie je een detailfoto. 

Wilde bloemen nr. 5

2017

Nr.5 in de serie:  Wilde bloemen. Een schilderij met een enorme structuur en een mooi boeket aan kleuren. Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt en is 60 x 60 cm. groot. Wilt u ook iets in opdracht laten maken ? Nou dat kan, we overleggen het formaat, kleurgebruik en onderwerp. Gewoon even bellen : 06- 44 2690 88 

Ontmoeting nr. 14

2010

Het 14e- schilderij in de serie "Ontmoeting" Het schilderij is voorzien van een zwarte houten lijst en het linnen is op `n aluminium frame gespannen, waardoor kromtrekken onmogelijk is .  De cirkel is vriendelijk, meevoelend en gul en werkt het beste in teamverband. 

Ontmoeting nr. 15

2011

Dit is alweer het 15-de schilderij in de serie "Ontmoeting"  Incl. zwarte houten lijst en het linnen is op  `n aluminium frame gespannen en trekt daardoor nooit krom. De driehoek is te herkennen als leider, iemand met ambitie, hij is besluitvaardig en prestatiegericht. De driehoek bewaakt zijn tijd en grenzen.

Ontmoeting nr. 17

2011

Alweer een schilderij in de serie "Ontmoeting"  Het schilderij is voorzien van een zwarte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen. Dit staat garant voor kwaliteit. Kan in 12 mnd.termijnen worden betaald à 62,50 euro.

Ontmoeting nr. 10

2009

Dit is het eerste schilderij in deze serie met een andere achtergrond. Incl. een zware zwarte houten lijst. Dit schilderij mag ook in 12 mnd. termijnen à 74,50 worden betaald. 

Wilde bloemen nr. 4

2017

In dit schilderij heb ik extra veel structuur verwerkt. Heldere kleuren en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Dit schilderij kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 95,- euro, dit is zonder extra kosten. 

Wilde bloemen nr. 3

2016

Dit schilderij heeft veel structuur, de verf is extra dik opgebracht in frisse moderne kleuren. De zijkanten zijn ook geschilderd en het is voorzien van een hoogglans acrylvernis.

Wilde bloemen nr. 2

2016

Dit abstracte schilderij heb ik gemaakt op extra dik karton. Acrylverf en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Inclusief een mat zilverkleur metalen smalle lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro.  P.s  Onder ziet u detailopnames van het schilderij.  

Vrouw met enorme

2007

Enorme wat....? incl. zilverkleur metalen lijst.

Dameszangkoor

1997

In de wachtkamer van een tandarts ? Incl. metalen lijst. 

Streepje voor

2016

Deze kleine 2-luik heeft een heel bijzonder structuur. Mat/glanzend en met veel............je moet ze gewoon zien. 

De naakte waarheid

2016

Dit schilderij heb ik gemaakt met een marmeren beeld als inspiratie. In zachte kleuren geschilderd met één accentkleur. Afgewerkt met een matte vernis. De zijkanten zijn meegeschilderd. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 82,50 euro. 

Vallen en weer Opstaan

2016

Dit schilderij heeft een mooi strak lijnenspel met kleuren die elkaar versterken. Dit schilderij heeft geen lijst, maar de zijkanten zijn zwart geschilderd. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen `à 50,- euro

Verbondenheid

2015

Deze 2-luik bestaat uit 3200 stukjes acrylpapier van 2 x 2 cm. Alles is vooraf beschilderd en met de hand uitgeknipt. Daarna heb ik ze stuk voor stuk opgeplakt en waar nodig bijgeknipt. Het geheel is voorzien van 2 lagen glanzende acrylvernis en voorzien van een smalle zwarte metalen lijst. De ondergrond is lion board. 

Honderd en honderd

2016

Dit schilderij is verdeeld in 100 vierkanten van 8 x 8 cm. die ik heb geschilderd in 100 verschillende mengkleuren. Alles met en uit de hand. Er is geen tape of iets anders gebruikt. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis en is zonder een lijst. De zijkanten zijn zwart geschilderd. Betaling mag in 12 mnd. termijnen ã 62,50

Ik wijs je de weg

2016

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur en glanzende acrylvernis. Het linnen is gespannen op een aluminium frame waardoor kromtrekken niet mogelijk is. Het schilderij is 4,5 cm. dik en de zijkanten zijn zwart geschilderd. Dit schilderij kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen  De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 120,- euro 

Op weg naar ..............

2006

Een pasteltekening, zacht van kleur en inclusief een zachtblauwe metalen lijst. Normaal 495,-  Het is m`n allerlaatste pasteltekening.... vandaar de speciale prijs  ! 299.- euro

Cup nr. 1

2014

De eerste uit de serie van zes Engelse Kop en Schotels / 50 x 50 cm. / acryl op linnen . Ze zijn zowel per stuk ( 295,- ) te koop als in een set van twee ( 500,- ) De kop en schotel hebben 3 lagen glanzende vernis gekregen en de achtergrond heeft een matte vernis. Hierdoor krijgt `t geheel een bijzondere uitstraling.

Cup nr. 2

2014

De tweede uit de serie van zes. Acryl op linnen / Zowel per stuk als in sets van twee te koop. De kop en schotel zijn voorzien van 3 lagen glanzende acrylvernis, terwijl de achtergrond een matte vernis heeft gekregen.

Cup nr. 5

2014

De vijfde ...........uit de serie van zes. Zowel per twee als per stuk te koop. Afgewerkt met een glanzende vernis op de kop en schotel  ( 3 lagen ) en een matte vernis op de achtergrond. 

Cup nr. 3

2014

Nummer drie in de serie van zes Engelse kop en Schotels. Zowel per stuk als in sets van twee te koop. Per twee : 500.- euro. Het geheel is afgewerkt met een combinatie van glanzende en matte acrylvernis. De achtergrond is mat en de kop en schotel heeft 3 lagen glanzende vernis gekregen. 

Cup nr. 4

2014

Nummer vier in de rij van zes. Deze schilderijen zijn per stuk te koop maar ook in sets van twee. Glanzende acrylvernis op de kop en schotel ( 3 lagen ) en matte vernis op de achtergrond. Per twee gaan ze voor een speciale prijs .

Cup nr. 6

2014

De laatse uit de serie... Zowel per stuk als per set van twee te koop. Glanzende vernis op de kop en schotel ( 3 lagen ) en een matte vernis op de achtergrond. Acryl op linnen / 50 x 50 cm. ieder. 

Met z`n zessen

2016

In deze twee-luik heb ik dezelfde kleuren gebruikt als in de 2- luik Geluk-kig.  Als je de ogen goed de kost geeft dan zie je dat er een circel in verstopt zit waaran 6 circels zijn verbonden. Alles is verweven met elkaar en loopt derhalve in elkaar over. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Alles is met en uit de hand geschilderd.  De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 50,00 euro.

Geluk-kig

2016

Deze 2-luik is helder van kleur en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De zijkanten zijn zwart geschilderd. Totaal is deze 2-luik 100 x 40 cm. groot. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 54,- euro.

In gedachten

2016

Dit schilderij is opgebouwd uit 1281 stukjes beschilderd acrylpapier van 2 x 2 cm. waarvan èèn vierkantje is bedekt met bladgoud. De grote vellen heb ik voorag beschilderd, verdeeld in 2 x 2 cm. en uitgeknipt, waarna ik ze stuk voor stuk heb opgeplakt. Het schilderij is afgewerkt met 3 lagen hoogglans acrylvernis en een zwarte houten lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro zonder extra kosten.

in mijn hoofd

2016

Dit kunstwerk bestaat uit 3721 stukjes acrylpapier van 2 x 2 cm. die ik van te voren heb beschilderd. Het waren grote vellen acrylpapier die verdeeld zijn in blokjes van 2 x 2 cm en die ik daarna met de hand heb uitgeknipt en opgeplakt. De ondergrond is lionboard, voorzien van een aluminium frame.  Het schilderij is afgewerkt met een glanzende vernis en een zwarte houten lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 205,00 zonder extra kosten. 

Blote voeten nr. 1

2016

Een schilderij uit de serie Op blote voeten. Een groot schilderij met een houten lijst. Afgewerkt met een glanzende vernis.

Blote voeten nr. 2

2016

Opnieuw een schilderij uit de serie Op blote voeten. Acryl op linnen en incl. een houten lijst.

Blote voeten nr. 3

2016

Een schilderij met humor. Acryl op linnen incl. een houten lijst. Een schilderij uit de serie Blote voeten.

Ga toch buiten spelen

2009

Ïn de serie ga toch buiten spelen is dit Blote voeten nr. 3.  Incl.creme houten lijst en aluminium frame. Als je hier niet vrolijk van wordt !!   

Blote voeten nr. 4

2012

In de serie: Blote voeten is dit nr. 4   Voorzien van een zwarte houten lijst. Het doek is op een aluminium frame gespannen, waardoor het niet kan kromtrekken. p.s   Hoog hè  !!!!  Met de kerktoren van ons dorp in zicht en het touw door de wolken heen. 

7 parkietachtige vogels

2015

Dit schilderij ( 80 x 100 cm. ) heb ik in opdracht gemaakt. Acrylverf op linnen en voorzien van een glanzende acrylvermnis.

Ontmoeting M en L

2014

Dit schilderij heb ik ook in opdracht gemaakt. De opdrachtgevers waren erg tevreden. Het schilderij heb ik afgwerkt met een glanzende acrylvernis en een zwarte houten lijst. Persoonlijke aspecten heb ik verstopt in het schilderij. Een soortgelijk schilderij heb ik eerder gemaakt, maar nu in het gewenste formaat. Ik zal en kan nooit 2 dezelfde schilderijen maken, dus wordt het altijd een uniek kunstwerk. 

`T geet zoas `t geet

2015

Deze twee-luik heeft als titel:`t geet zoas`t geet. Neem het leven zoals het komt en maak het tot iets moois. Acryl op linnen en deze twee-luik kan zowel horizontaal als verticaal op gehangen worden , zelfs onder elkaar. ( 30 x 205 cm. )  Dit schilderij is afgewerkt met een glanzende acrylvernis.  De betaling mag in 12 mnd. termijnen à 65,- euro.

Emenemmetjesschaal

2013

Alweer de vierde schaal, dit keer gevuld met Emenemmetjes. De schaal heeft een mooie structuur. De achtergrond heb ik voorzien van een matte vernis, terwijl de schaal en de MMtjes zijn afgewerkt met een glanzende vernis. Incl. een brede zilverkleurig houten lijst. Betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro

Perenschaal

2014

Het laatste schilderij uit de serie: gevulde schalen. Na de eierschaal, appelschaal,met engels drop, met emenemmetjes zie je hier de schaal met peren. Acryl op paneel / 90 x 90 cm. incl. een zilverkleurige houten lijst. De schaal is afgewerkt met een glanzende vernis, de achtergrond en peren hebben een matte vernis. 

Appelschaal

2013

Hier is ie dan..... de derde schaal. Na de schaal met eieren en engels drop, nu een schaal gevuld met appels. Incl. de zilverkleur houten lijst is het een heerlijk plaatje geworden. De schaal is voorzien van een glanzende vernis, terwijl achtergrond en appels zijn afgewerkt met een matte vernis. 

D`rop of D`ronder

2013

Dit is de eerste uit een serie van 4 schilderijen. Allen met dezelfde schaal, telkens in een andere kleurencombinatie en gevuld met lekkere dingen. Inclusief een brede houten zilveren lijst. 80 x 80 cm. en betaling in 12 mnd. termijnen à 62.50 euro is mogelijk. De schaal is afgewerkt met glanzende vernis, terwijl voor achtergrond en het drop een matte vernis is gebruikt.

Eierschaal

2013

Dit is `m dan, de Eierschaal. Acryl op linnen. Alweer een schilderij die je niet direct bij mij zou plaatsen, maar toch..... en zo proef ik aan veel verschillende stijlen, onderwerpen enz. Ik wil niet vastzitten aan een bepaalde stijl of in een hokje worden geplaatst. In de schaal heb ik speciale structuur aangebracht en waarom die barst ?  Dat mag je nu zelf invullen. De schaal is voorzien van glanzende vernis, de achtergrond en eieren heb ik daarentegen afgewerkt met een matte vernis. De schaal komt hierdoor nog mooier uit de verf.         Oh, ja Ik heb een heel bijzondere houten lijst  ( breed 13,5 cm. )  afkomstig uit Italië gevonden. Wil je komen kijken ? Dat kan aan de Markt nr. 3 in Lochem.  De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen van 166,25 euro.   De vermelde afmetingen zijn van het schilderij incl. de houten lijst.

Confetti

2014

Het is een groot schilderij met daarop 60 stippen met een doorsnee van 16 cm. Alle stippen staan 4,4 cm van elkaar af en het schilderij is geschilderd in 60 verschillende kleuren. De ondergrond is blauw/paars. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Het linnen is gespannen op een aluminium frame waardoor het schilderij niet kan kromtrekken. Wanneer je het verticaal gaat ophangen zijn aan de zijkanten van het doek de stippen eveneens zichtbaar. Dit schilderij mag in 12 mnd. termijnen à 158.- euro worden afbetaald.  

1600

2014

Hij is klaar, het schilderij met de 1600 blokjes van 3 x 2,5 cm. Acryl op linnen. In 65 verschillende kleuren heb ik eerst de achtergrond gemaakt en daaroverheen de boom met takken. Deze boom heeft heel veel structuur gekregen en het geheel heeft een strakke witte houten lijst. De blokjes zijn afgewerkt in een glanzende vernis en de boom in een matte vernis. Het schilderij mag in 12 mnd. termijnen à 125,- euro worden afbetaald. 

Bloemen voor jou nr. 1

2013

Een bijzonder druk en KLEURRIJK schilderij.  Geinspireerd door een gemengd boeket bloemen voor m`n moeder.  Heel gedetailleerd en voorzien van een zwarte houten lijst. Het linnen is gespannen op `n aluminium frame waardoor kromtrekken onmogelijk is. Het schilderij is voorzien van een extra dikke laag glanzende  vernis. 

Bloemen voor jou nr. 3

2016

Deze twee-luik zit boordevol met details. Er is genoeg te zien. Laag over laag, kleur over kleur en alles zwart omlijnd. Vrolijk, kleurrijk en mooi in balans. Dit is het 3e schilderij in deze serie, maar wel de eerste 2-luik. De zijkanten zijn zwart geschilderd en het linnen is gespannen op een aluminum frame. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De betaling van deze 2-luik mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro. Belangstelling ? Bel- 06-44 2690 88 

Bloemen voor jou nr. 2

2014

Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt. Een soortgelijk schilderij heb ik eerder gemaakt, maar nu in het gewenste formaat. Heel gedetaileerd en het schilderij is afgwerkt met een glanzende acrylvernis en is afgeleverd incl. een zwarte houten lijst. Indien u belangstelling heeft om ook iets in opdracht te laten maken ? Neem contact met me op of kom gewoon een keer langs. We komen d`r samen vast dan wel uit !!

pOP - aRT

2013

Dit zelfportret dient als voorbeeld voor het maken van een pOP-aRT schilderij van bv. uw kind / huisdier / popidool enz. Het maakt eigenlijk niet uit wat er op staat.  Een kleuren-foto van 10x15 cm. is al voldoende. U bepaalt het formaat en het kleurenpalet. Acryl op  linnen / voorzien van acrylvernis. Een pop-art schilderij op het formaat 40x40 cm. kost 250,- euro.     Informatie: 06- 44269088    

And the winner is

2013

Dit schilderij heb ik gemaakt in opdracht. De afgebeelde persoon is Gary Muhrcke en woont in New York.  Hij heeft op 13 september 1970 de First New York City Marathon gewonnen en was toen 30 jaar oud. Er waren 127 deelnemers waarvan 55 personen de finish haalden. Er bestaat slechts èèn zwart/wit afbeelding van het moment dat hij door het lint liep. Op het internet is alles over Mr. Muhrcke te zien en te  lezen. Familieleden uit Nederland  gaan hem in augustus bezoeken en geven hem dit schilderij als CADEAU !! Hij heeft deze ruim 42 km. gelopen in 2 uur, 31 min. en 39 sec. Hij is nu 75 jaar. Inmiddels heb ik een kaart van hem ontvangen waarin hij mij bedankt voor het schilderij en onder de indruk is van m`n werk.    

Geen titel nr. 1

2014

Een twee-luik zonder titel, met veel structuur en een mooi lijnenspel, een twee-luik vol beweging, glanzende acrylvernis. Deze twee-luik mag ook in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro worden afbetaald. p.s Het linnen is gespannen op `n aluminium frame, waardoor kromtrekken onmogelijk is. 

Multi-color nr. 5

2013

In de serie Multi-color is dit nr. 5.     Dit is de linkerhelft v/d twee-luik. Voorzien van glanzende acrylvernis en een zwarte houten lijst.    

Geen titel nr. 2

2014

Een twee-luik zonder titel / 60 x 120 cm. / acryl op linnen / aluminium frame / zonder lijst / glanzende acrylvernis / zwart-wit-rood-oranje-okergeel-veel structuur / 

Streepje voor nr. 1

2014

Soms probeer je wat en af en toe wordt je daardoor verrast. Zo ook dit schilderij. Het bijzondere aan dit schilderij is de structuur. In alle strepen werkt de onderliggende laag door. Dit schilderij is afgewerkt met een dikke transparante laag epoxykunsthars, waardoor het een bijzondere uitstraling heeft gekregen. 

Wat er ook gebeurt ....

2013

Een nieuwe tweeluik. Voorzien van een witte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen, waardoor het niet kan kromtrekken. Afgewerkt met glanzende acrylvernis. Kleurrijk en strak geschilderd. De vermelde prijs is voor de twee-luik IN Z`N GEHEEL en mag in 12 mnd. termijnen worden betaald.

Streepje voor nr. 2

2014

M`n tweede schilderij waarbij ik een extra dikke laag  epoxy kunsthars heb gebruikt voor de afwerking. Het geheel geeft een bijzondere uitstraling.

In beweging nr. 3

2012

Alweer een twee-luik  Incl. witte houten lijsten. Kleurrijk, strak en met veel structuur. 

Sjaak

2013

Dit schilderij is in opdracht gemaakt naar een foto van de grijze roodstaartpapegaai. Met een smalle zwarte lijst erom heen is het een mooi plaatje.  

Multi-colour nr.1

2012

In dit schilderij heb ik veel structuur aangebracht. Gemaakt met paletmes en kwast. Incl. een zware witte houten lijst. Het linnen is gespannen op `n aluminium frame.

Multi-color nr. 1a

2016

Dit is een variant op een reeds bestaand en verkocht schilderij. Een schilderij met veel structuur en glanzende acrylvernis. Deze is zowel met de kwast als paletmes opgebracht. De zijkanten zijn zwart geschilderd en het linnen is gespannen op een aluminium frame. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 91,- euro.

Verstopt

2013

Dit schilderij heb ik voorzien van een flinke laag structuur en dikke acrylverf. Met een zwarte houten lijst en glanzende acrylvernis is het een kleurrijk abstract geheel geworden. Het linnen is op een aluminium frame gespannen. 

Multi-colour nr. 2

2012

Dit is het tweede schilderij is de serie  " Multi- Colour  " Opnieuw  smal en langwerpig. Inclusief een witte houten lijst en de betaling mag desgewenst ook in termijnen. In dit schilderij zijn de ronde bollen voorzien van structuur. 

Toverkijker

2011

Met de kaleidoscoop in gedachten is dit schiderij onstaan. Een ander woord hiervoor is "toverkijker ". Een smalle zwarte houten lijst maakt het schilderij compleet. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen van 62,50  euro.

Multi-color nr. 3

2013

Dit is èèn van de twee nieuwe schilderijen, elk 65 x 125 cm. Incl. zwarte houten lijst, acryl op linnen op een aluminium frame. Ze worden afzonderlijk  verkocht ( 795,- ) ( of 12 x 66,25 )  maar Multi-color nr. 3 en 4 zijn ook als  twee-luik te koop ( 1495,- ) ( of 12 x 124,50 ) .

Multi-color nr. 4

2013

Dit is Multi-color nr. 4.  Incl. zwarte houten lijst. Acryl op linnen / aluminium frame. Wordt afzonderlijk verkocht maar Multi-color nr. 3 en 4 zijn ook als twee-luik te koop. Per stuk: 795.- euro.  Als twee-luik :  1495,- euro  Dit bedrag mag ook in 12 mnd. termijnen à 124,50 euro worden betaald.                      

Leo

2013

Dit portret heb ik in opdracht mogen maken. Met een kleurenfoto, veel geduld en heel goed kijken heb ik Leo op het doek gezet. Voorzien van matte acrylvernis en een lijst is het een bijzonder portret geworden.

Anna 24 jaar

2012

Dit is m`n tweede portret. Net als het portret van m`n vader op 30 x 30 cm. Aan de hand van een kleine zwart/wit pasfoto uit 1941 heb ik dit portret geschilderd.  

Bertus 27 jaar oud

2012

M`n allereerst geschilderde portret. Het is gemaakt naar een kleine zwart-wit pasfoto uit 1941. Het is m`n vader, op het moment dat hij 27 jaar is. 

Voorbijgaand

2011

Een bijzonder schilderij met veel structuur en gedeeltelijk voorzien van een glanzende vernislaag. Incl. zwarte houten lijst en `n aluminium frame. Mag ook in 12 mnd.termijnen à 125,- euro worden betaald.    

Voorbijgangers

2010

  Een schilderij met een zoektocht naar de mens en het feit dat alles tijdelijk en vergankelijk is.We zijn niet meer dan voorbijgangers.  Het linnen is gespannen op een aluminium frame, waardoor kromtrekken niet mogelijk is. De prijs is inclusief een witte houten lijst.   

Krachtvoer

2010

Je dag wordt er mooier door op tijd wat "krachtvoer" te nemen. Dit schilderij wordt geleverd incl. een witte houten lijst en het linnen is op een aluminium frame gespannen.

Onderweg

2015

Dit paneel heb ik gemaakt in 2009 voor een project op Oerol op West Terschelling. 388 ' Windnomaden " bij elkaar op het strand, in weer en wind met een r.v.s scharnier voor de beweging. Acryl op paneel 135 x 75 cm. Afgewerkt met een speciale lak. Ook binnen op te hangen aan een muur. "Als in een droom vlieg ik met de vleugels van een vlinder en voel me vrij"  Mijn windnomade is te bewonderen in het verzorgingstehuis NICOLAAS te Lutjebroek.

Vlinderig

2011

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur. De houten lijst en glanzende vernis maken het tot een bijzonder schilderij. Betaling in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro is mogelijk en de prijs is incl. de lijst. P.s Het linnen is op `n aluminium frame gespannen, waardoor kromtrekken niet mogelijk is !!

Tot hier

2011

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur en is afgewerkt met een glanzende vernis en een zwarte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen. Dit staat garant voor kwaliteit. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 104,- euro.  

Waarom ik niet ?

2008

Ja, waarom en èèn wel en de ander niet ?  Incl. zware houten lijst ( zwart met zilver ) Mag in 12 mnd. termijnen  à 57,50 euro worden betaald.

Engel

2005

Hij, die alles ziet ! incl. zwarte houten lijst.  Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan. De normale prijs was 975,00. Maar nu betaal je slechts: 475,00 euro. 

Beatrix in 1062 blokjes

2010

  Beatrix, afgebeeld in 1062 blokjes van 3 x 3 cm. In ongeveer 50 verschillende kleurnuances geschilderd. Incl. een brede royale moderne houten lijst, afkomstig uit Spanje. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen.  Het schilderij is op zaterdag 19 januari 2013 geselecteerd uit de 2200 inzendingen die de N.O.S heeft ontvangen voor de tentoonsteliing: Beeld van Beatrix.  Daarna bleven er 65 winnaars over die met hun kunstwerk mochten exposeren op Paleis Soestdijk en Paleis het Loo. Inmiddels is het schilderij bekeken door 230.000 mensen en is niet meer te koop !       

Troost

2010

Leun op mij, troost en wanneer je me nodig hebt, dan ben ik er voor jouw. De prijs van dit schilderij is incl. een zware zilverkleur/zwart houten lijst en het linnen is op een aluminium frame gespannen waardoor kromtrekken niet mogelijk is. De betaling in 12 mnd. termijnen à 166,25 euro is mogelijk.

Wees niet bang

2009

In dit schilderij zit een boodschap verborgen. Wees niet bang, want je mag zijn zoals je bent.! Het schilderij is inclusief een zware zwarte houten lijst. Het schilderij is afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De prijs van dit schilderij is 1995,-  euro en mag in 12 mnd. termijnen worden betaald à 165,- euro.

Wat denk je ?

2008

Je kan nooit andermans gedachten lezen. Incl. zwarte metalen lijst. Acrylverf op paneel en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. 

Fantasie-bloem nr. 1

2010

Een fantasiebloem met een donkere achtergrond, zonder lijst. Zijkanten zijn meegeschilderd. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis.  Betaling in 12 mnd. termijnen à 82,95  euro is ook mogelijk. Dit is zonder extra kosten

Fantasie-bloem nr. 2

2010

  Dit is het tweede schilderij in de serie fantasiebloem. Dit keer heb ik gekozen voor de warme kleuren en opnieuw met een donkere achtergrond. Dit schilderij wordt geleverd inclusief een okergele houten lijst, maar een zwarte lijst is ook mogelijk. 

Fantasie

2008

Dit schilderij is genomineerd in een Talens Palet schilderwedstrijd en hoorde bij de laatste 100 van de in totaal 2500 ingeleverde schilderijen. Dit schilderij en 99 andere mochten een maand  hangen in het Coda museum in Apeldoorn waar het door het publiek is beloond met een derde plaats. De betaling van dit schilderij mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 166,25 euro. 

Bertha 213

2008

Na een hele tijd op stal gestaan te hebben is het weer tijd om............ Incl. een zwarte  houten lijst.  

Koe

2005

Koe, opblaasbare koe, of alleen op een theedoek. Incl. metalen lijst. Dit schilderij is met acrylverf geschilderd op een houten paneel en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. 

Later

2008

Als ik groot ben dan....Incl. rood houten lijst. Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan van 450,00 euro. Normale prijs is 895.00 euro.

Nieuwe bril ?

2008

Nieuwe bril ? Nee, m`n haar zit anders. Incl. donkerrood houten lijst...Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan van 450,00 euro. De normale prijs is 895,00 euro.

Opkikker

2008

Acryl op linnen. Incl. houten lijst. Met een glanzende acrylvernis afgewerkt.