schilderijen.........heel verschillend in techniek en stijl maar altijd kleurrijk. KLIK OP DE FOTO VOOR EEN GROTERE WEERGAVE !!

uit 2005 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zeebergenzon

Zeebergenzon

2017

Dit schilderij is gemaakt door vooraf beschilderd behangpapier in stroken te knippen en daarna te plakken op linnen op een aluminium frame. Dit schilderij kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. Het is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis en de zijkanten zijn zwart geschilderd. 

Wilde bloemen nr. 4

Wilde bloemen nr. 4

2017

In dit schilderij heb ik extra veel structuur verwerkt. Heldere kleuren en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Dit schilderij kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 95,- euro, dit is zonder extra kosten. 

In gedachten

In gedachten

2016

Dit schilderij is opgebouwd uit 1281 stukjes beschilderd acrylpapier van 2 x 2 cm. waarvan èèn vierkantje is bedekt met bladgoud. De grote vellen heb ik voorag beschilderd, verdeeld in 2 x 2 cm. en uitgeknipt, waarna ik ze stuk voor stuk heb opgeplakt. Het schilderij is afgewerkt met 3 lagen hoogglans acrylvernis en een zwarte houten lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro zonder extra kosten.

De naakte waarheid

De naakte waarheid

2016

Dit schilderij heb ik gemaakt met een marmeren beeld als inspiratie. In zachte kleuren geschilderd met één accentkleur. Afgewerkt met een matte vernis. De zijkanten zijn meegeschilderd. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 82,50 euro. 

Wilde bloemen nr. 2

Wilde bloemen nr. 2

2016

Dit abstracte schilderij heb ik gemaakt op extra dik karton. Acrylverf en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Inclusief een mat zilverkleur metalen smalle lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro.  P.s  Onder ziet u detailopnames van het schilderij.  

Ik wijs je de weg

Ik wijs je de weg

2016

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur en glanzende acrylvernis. Het linnen is gespannen op een aluminium frame waardoor kromtrekken niet mogelijk is. Het schilderij is 4,5 cm. dik en de zijkanten zijn zwart geschilderd. Dit schilderij kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen  De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 120,- euro 

Met z`n zessen

Met z`n zessen

2016

In deze twee-luik heb ik dezelfde kleuren gebruikt als in de 2- luik Geluk-kig.  Als je de ogen goed de kost geeft dan zie je dat er een circel in verstopt zit waaran 6 circels zijn verbonden. Alles is verweven met elkaar en loopt derhalve in elkaar over. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Alles is met en uit de hand geschilderd.  De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 50,00 euro.

Geluk-kig

Geluk-kig

2016

Deze 2-luik is helder van kleur en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De zijkanten zijn zwart geschilderd. Totaal is deze 2-luik 100 x 40 cm. groot. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 54,- euro.

Blote voeten nr. 1

Blote voeten nr. 1

2016

Een schilderij uit de serie Op blote voeten. Een groot schilderij met een houten lijst. Afgewerkt met een glanzende vernis.

Blote voeten nr. 2

Blote voeten nr. 2

2016

Opnieuw een schilderij uit de serie Op blote voeten. Acryl op linnen en incl. een houten lijst.

Blote voeten nr. 3

Blote voeten nr. 3

2016

Een schilderij met humor. Acryl op linnen incl. een houten lijst. Een schilderij uit de serie Blote voeten.

Blote voeten nr. 4

Blote voeten nr. 4

2012

In de serie: Blote voeten is dit nr. 4   Voorzien van een zwarte houten lijst. Het doek is op een aluminium frame gespannen, waardoor het niet kan kromtrekken. p.s   Hoog hè  !!!!  Met de kerktoren van ons dorp in zicht en het touw door de wolken heen. 

7 parkietachtige vogels

7 parkietachtige vogels

2015

Dit schilderij ( 80 x 100 cm. ) heb ik in opdracht gemaakt. Acrylverf op linnen en voorzien van een glanzende acrylvermnis.

`T geet zoas `t geet

`T geet zoas `t geet

2015

Deze twee-luik heeft als titel:`t geet zoas`t geet. Neem het leven zoals het komt en maak het tot iets moois. Acryl op linnen en deze twee-luik kan zowel horizontaal als verticaal op gehangen worden , zelfs onder elkaar. ( 30 x 205 cm. )  Dit schilderij is afgewerkt met een glanzende acrylvernis.  De betaling mag in 12 mnd. termijnen à 65,- euro.

Confetti

Confetti

2014

Het is een groot schilderij met daarop 60 stippen met een doorsnee van 16 cm. Alle stippen staan 4,4 cm van elkaar af en het schilderij is geschilderd in 60 verschillende kleuren. De ondergrond is blauw/paars. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. Het linnen is gespannen op een aluminium frame waardoor het schilderij niet kan kromtrekken. Wanneer je het verticaal gaat ophangen zijn aan de zijkanten van het doek de stippen eveneens zichtbaar. Dit schilderij mag in 12 mnd. termijnen à 158.- euro worden afbetaald.  

1600

1600

2014

Hij is klaar, het schilderij met de 1600 blokjes van 3 x 2,5 cm. Acryl op linnen. In 65 verschillende kleuren heb ik eerst de achtergrond gemaakt en daaroverheen de boom met takken. Deze boom heeft heel veel structuur gekregen en het geheel heeft een strakke witte houten lijst. De blokjes zijn afgewerkt in een glanzende vernis en de boom in een matte vernis. Het schilderij mag in 12 mnd. termijnen à 125,- euro worden afbetaald. 

Bloemen voor jou nr. 1

Bloemen voor jou nr. 1

2013

Een bijzonder druk en KLEURRIJK schilderij.  Geinspireerd door een gemengd boeket bloemen voor m`n moeder.  Heel gedetailleerd en voorzien van een zwarte houten lijst. Het linnen is gespannen op `n aluminium frame waardoor kromtrekken onmogelijk is. Het schilderij is voorzien van een extra dikke laag glanzende  vernis. 

Bloemen voor jou nr. 2

Bloemen voor jou nr. 2

2014

Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt. Een soortgelijk schilderij heb ik eerder gemaakt, maar nu in het gewenste formaat. Heel gedetaileerd en het schilderij is afgwerkt met een glanzende acrylvernis en is afgeleverd incl. een zwarte houten lijst. Indien u belangstelling heeft om ook iets in opdracht te laten maken ? Neem contact met me op of kom gewoon een keer langs. We komen d`r samen vast dan wel uit !!

Bloemen voor jou nr. 3

Bloemen voor jou nr. 3

2016

Deze twee-luik zit boordevol met details. Er is genoeg te zien. Laag over laag, kleur over kleur en alles zwart omlijnd. Vrolijk, kleurrijk en mooi in balans. Dit is het 3e schilderij in deze serie, maar wel de eerste 2-luik. De zijkanten zijn zwart geschilderd en het linnen is gespannen op een aluminum frame. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De betaling van deze 2-luik mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro. Belangstelling ? Bel- 06-44 2690 88 

Geen titel nr. 1

Geen titel nr. 1

2014

Een twee-luik zonder titel, met veel structuur en een mooi lijnenspel, een twee-luik vol beweging, glanzende acrylvernis. Deze twee-luik mag ook in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro worden afbetaald. p.s Het linnen is gespannen op `n aluminium frame, waardoor kromtrekken onmogelijk is. 

Geen titel nr. 2

Geen titel nr. 2

2014

Een twee-luik zonder titel / 60 x 120 cm. / acryl op linnen / aluminium frame / zonder lijst / glanzende acrylvernis / zwart-wit-rood-oranje-okergeel-veel structuur / 

Streepje voor nr. 1

Streepje voor nr. 1

2014

Soms probeer je wat en af en toe wordt je daardoor verrast. Zo ook dit schilderij. Het bijzondere aan dit schilderij is de structuur. In alle strepen werkt de onderliggende laag door. Dit schilderij is afgewerkt met een dikke transparante laag epoxykunsthars, waardoor het een bijzondere uitstraling heeft gekregen. 

Streepje voor nr. 2

Streepje voor nr. 2

2014

M`n tweede schilderij waarbij ik een extra dikke laag  epoxy kunsthars heb gebruikt voor de afwerking. Het geheel geeft een bijzondere uitstraling.

Eierschaal

Eierschaal

2013

Dit is `m dan, de Eierschaal. Acryl op linnen. Alweer een schilderij die je niet direct bij mij zou plaatsen, maar toch..... en zo proef ik aan veel verschillende stijlen, onderwerpen enz. Ik wil niet vastzitten aan een bepaalde stijl of in een hokje worden geplaatst. In de schaal heb ik speciale structuur aangebracht en waarom die barst ?  Dat mag je nu zelf invullen. De schaal is voorzien van glanzende vernis, de achtergrond en eieren heb ik daarentegen afgewerkt met een matte vernis. De schaal komt hierdoor nog mooier uit de verf.         Oh, ja Ik heb een heel bijzondere houten lijst  ( breed 13,5 cm. )  afkomstig uit Italië gevonden. Wil je komen kijken ? Dat kan aan de Markt nr. 3 in Lochem.  De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen van 166,25 euro.   De vermelde afmetingen zijn van het schilderij incl. de houten lijst.

Leo

Leo

2013

Dit portret heb ik in opdracht mogen maken. Met een kleurenfoto, veel geduld en heel goed kijken heb ik Leo op het doek gezet. Voorzien van matte acrylvernis en een lijst is het een bijzonder portret geworden.

Sjaak

Sjaak

2013

Dit schilderij is in opdracht gemaakt naar een foto van de grijze roodstaartpapegaai. Met een smalle zwarte lijst erom heen is het een mooi plaatje.  

Multi-colour nr.1

Multi-colour nr.1

2012

In dit schilderij heb ik veel structuur aangebracht. Gemaakt met paletmes en kwast. Incl. een zware witte houten lijst. Het linnen is gespannen op `n aluminium frame.

Multi-color nr. 1a

Multi-color nr. 1a

2016

Dit is een variant op een reeds bestaand en verkocht schilderij. Een schilderij met veel structuur en glanzende acrylvernis. Deze is zowel met de kwast als paletmes opgebracht. De zijkanten zijn zwart geschilderd en het linnen is gespannen op een aluminium frame. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 91,- euro.

Multi-colour nr. 2

Multi-colour nr. 2

2012

Dit is het tweede schilderij is de serie  " Multi- Colour  " Opnieuw  smal en langwerpig. Inclusief een witte houten lijst en de betaling mag desgewenst ook in termijnen. In dit schilderij zijn de ronde bollen voorzien van structuur. 

Multi-color nr. 3

Multi-color nr. 3

2013

Dit is èèn van de twee nieuwe schilderijen, elk 65 x 125 cm. Incl. zwarte houten lijst, acryl op linnen op een aluminium frame. Ze worden afzonderlijk  verkocht ( 795,- ) ( of 12 x 66,25 )  maar Multi-color nr. 3 en 4 zijn ook als  twee-luik te koop ( 1495,- ) ( of 12 x 124,50 ) .

Multi-color nr. 4

Multi-color nr. 4

2013

Dit is Multi-color nr. 4.  Incl. zwarte houten lijst. Acryl op linnen / aluminium frame. Wordt afzonderlijk verkocht maar Multi-color nr. 3 en 4 zijn ook als twee-luik te koop. Per stuk: 795.- euro.  Als twee-luik :  1495,- euro  Dit bedrag mag ook in 12 mnd. termijnen à 124,50 euro worden betaald.                      

Voorbijgaand

Voorbijgaand

2011

Een bijzonder schilderij met veel structuur en gedeeltelijk voorzien van een glanzende vernislaag. Incl. zwarte houten lijst en `n aluminium frame. Mag ook in 12 mnd.termijnen à 125,- euro worden betaald.    

Voorbijgangers

Voorbijgangers

2010

  Een schilderij met een zoektocht naar de mens en het feit dat alles tijdelijk en vergankelijk is.We zijn niet meer dan voorbijgangers.  Het linnen is gespannen op een aluminium frame, waardoor kromtrekken niet mogelijk is. De prijs is inclusief een witte houten lijst.   

Krachtvoer

Krachtvoer

2010

Je dag wordt er mooier door op tijd wat "krachtvoer" te nemen. Dit schilderij wordt geleverd incl. een witte houten lijst en het linnen is op een aluminium frame gespannen.

Waarom ik niet ?

Waarom ik niet ?

2008

Ja, waarom en èèn wel en de ander niet ?  Incl. zware houten lijst ( zwart met zilver ) Mag in 12 mnd. termijnen  à 57,50 euro worden betaald.

Engel

Engel

2005

Hij, die alles ziet ! incl. zwarte houten lijst.  Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan. De normale prijs was 975,00. Maar nu betaal je slechts: 475,00 euro. 

Onderweg

Onderweg

2015

Dit paneel heb ik gemaakt in 2009 voor een project op Oerol op West Terschelling. 388 ' Windnomaden " bij elkaar op het strand, in weer en wind met een r.v.s scharnier voor de beweging. Acryl op paneel 135 x 75 cm. Afgewerkt met een speciale lak. Ook binnen op te hangen aan een muur. "Als in een droom vlieg ik met de vleugels van een vlinder en voel me vrij"  Mijn windnomade is te bewonderen in het verzorgingstehuis NICOLAAS te Lutjebroek.

Wat denk je ?

Wat denk je ?

2008

Je kan nooit andermans gedachten lezen. Incl. zwarte metalen lijst. Acrylverf op paneel en afgewerkt met een glanzende acrylvernis.