Sculpturen gemaakt van diverse materialen, beschilderd met acrylverf en voorzien van glanzende vernis.

uit 2014 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Er was eens nr. 4

2017

M`n tweede sculptuur " Er was eens "  nr. 4 gesneden uit polystyreenschuim en verhard en verstevigd met Acrylic One en glasvezeldoek. Afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De sculptuur staat op een draaibare metalen voet.  De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 74,50 euro. ( zonder extra kosten ) 

Er was eens nr. 3

2017

Deze sculptuur is gesneden uit èèn stuk polystyreenschuim waarna het is verstevigd met Acrylic One en glasvezelddoek. De sculptuur heeft een bijzondere structuur en is voorzien van een hoogglans vernis. Hij is draaibaar en staat op een zwarte metalen voet. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 82,50 euro ( zonder kosten ) 

Vrijheid, gelijkheid en broederschap

2017

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen, hij staat op een voet en is draaibaar. De sculptuur is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De hoogte is 53 cm. Breed/diep 47 tot 53 cm. Dit kunstwerk mag ook ( zonder extra kosten ) worden betaald in 12 mnd. termijnen à 83,- euro.                                                                                                                                                                       

KUNST-planten

2017

Deze twee " KUNST " planten heb ik gemaakt van diverse materialen. Ze zijn afgewerkt met een hoogglans vernis, ze zijn zwaar en daardoor erg stabiel. Ik heb gekozen voor kleuren die elkaar versterken. Wanneer je 88 cm. ruimte hebt kan je ze naast elkaar plaatsen. De prijs is per set à twee.

Er was eens......

2017

Een sculptuur gemaakt van diverse materialen en voorzien van een speciaal, met de hand opgebracht reliëf. Afgewerkt met een hoogglans vernis. De kleur is een mix van goud, koper en iets rood.  

Tis rood/oranje en het prikt

2017

Deze twee sculpturen zijn gemaakt van diverse materialen en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Beide hebben dezelfde structuur en als set komen ze beter tot hun recht. De èèn is 65cm. hg. en de ander 53 cm. De diameter is 22 cm. De prijs per stuk is 195.- euro en als set van 2 is de prijs  350.- euro.    

Eigenzinnig

2014

Deze sculptuur heb ik opnieuw gemaakt van diverse materialen. Hij kan, zoals je kan zien, worden neergezet, maar ook worden opgehangen. Door deze sculptuur telkens op 3 andere punten te zetten ( `n slag draaien dus ) kijk je nooit tegen hetzelfde aan. Hij is 50 x 50 cm. groot en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 50.- euro.

Tis blauw en het prikt

2017

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen. Ik heb dit keer voor èèn kleur gekozen, omdat de vorm en het reliëf van de sculptuur hierdoor beter tot z`n recht komen. De sculptuur is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De breedte is 30 cm. De hoogte is 54 cm. De sculptuur mag in 6 mnd. termijnen à 82,50 euro worden betaald.

Klümpies

2016

Deze klompen heb ik met de hand beschilderd en zijn gemaakt uit èèn stuk hout door Dirk Poffers uit Hellendoorn. Acrylverf en afgewerkt met 2 lagen glanzende acrylvernis.
 

Klümpies nr. 2

2016

Alweer een paar klompen op een 12 cm. hoge hak. Dit keer in geheel andere stijl geschilderd. Afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De betaling mag eventueel ook in 6 mnd. termijnen à 82,50 euro. p.s  Deze klompen zijn gemaakt door Dirk Poffers uit Hellendoorn. 

Acceptatie nr. 1

2014

M`n derde sculptuur. Zes gestapelde bollen op een r.v.s voet met pin. 60 cm. hoog en voorzien van glanzende acrylvernis. Gemaakt van diverse materialen.

Herinneringen

2015

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen en is 75 cm. hoog. De bol vol met herinneringen heeft een diameter van 30 cm. Hij is geplaatst op een zware metalen voet. De sculptuur is afgewerkt met een glanzende acrylvernis waardoor de kleuren nog beter tot z`n recht komen.Deze sculptuur mag ook in 12 mnd. termijnen à 74,50 euro worden betaald.

Kamerkabouter met hond

2015

Deze kunststof tuinkabouter heb ik opgeknapt, gerestaureerd en voorzien van verschillende soorten lagen om het te verstevigen. Daarna heb ik meerdere lagen blauw/paarse acrylverf gebruikt en tenslotte 6 lagen goudverf die bestaan uit een mix van goud, koper en 3 verschillende soorten metallic goudverf. De tuinkabouter is een kamerkabouter geworden en is voorzien van een glanzende acrylvernis. Hij is 80 cm. hoog en is niet geschikt om buiten te plaatsen. 

Acceptatie nr. 2

2016

Deze sculptuur heb ik in opdracht gemaakt. De hoogte is 55 cm. en is van diverse materialen gemaakt. Incl. zwart metalen sokkel. 

Er was eens nr. 1

2014

Dit is m`n allereerst gemaakte sculptuur. Direkt groot aangepakt en gemaakt van diverse materialen, daarna beschilderd met acrylverf en glanzende vernis. De serie, waar ik zeker mee verder ga, krijgt de titel:   Er was eens.  Op deze manier kan iedereen z`n eigen verhaal afmaken.

Er was eens nr. 2

2014

M`n tweede sculptuur, iets groter, maar opnieuw heel erg kleurrijk en verhalend. Gemaakt van diverse materialen, acrylverf en glanzende vernis. Deze is 100 cm. hoog. Zo zie je maar weer, doe waar je zin aan hebt, geniet ervan en probeer het spannend te houden. Ik ga ervan glimlachem. U hopelijk ook !