Sculpturen gemaakt van diverse materialen, beschilderd met acrylverf en voorzien van glanzende vernis.

uit 2014 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Er was eens nr. 3

Er was eens nr. 3

2017

Deze sculptuur is gesneden uit èèn stuk polystyreenschuim waarna het is verstevigd met Acrylic One en glasvezelddoek. De sculptuur heeft een bijzondere structuur en is voorzien van een hoogglans vernis. Hij is draaibaar en staat op een zwarte metalen voet. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 82,50 euro ( zonder kosten ) 

Het blijft niet wat `t is

Het blijft niet wat `t is

2017

Hij is klaar, m`n tweede sculptuur in porselein. Dit keer een torso van piepschuim, verstevigd met diverse materialen o.a acrylic one  en glasvezeldoek. De torso heb ik vooraf in plakken gezaagd en daarna opnieuw gemodelleerd. Met een speciale tang zijn alle scherven op maat geknipt, opgeplakt, ingevoegd en schoongemaakt. Op voet en draaibaar. De prijs is op aanvraag en gespreide betaling is mogelijk. 

" Het Blije 4- laden kastje "

" Het Blije 4- laden kastje "

2017

Dit 4- ladenkastje heb ik in opdracht beschilderd. Ik heb acrylverf gebruikt en daarna met een glanzende acrylvernis afgewerkt. Het kastje is 73 cm. hoog en 51 cm. diep. Ik heb 49 verschillende kleuren gebruikt en er ruim 150 uur aan gewerkt. 

Vrijheid, gelijkheid en broederschap

Vrijheid, gelijkheid en broederschap

2017

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen, hij staat op een voet en is draaibaar. De sculptuur is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De hoogte is 53 cm. Breed/diep 47 tot 53 cm. Dit kunstwerk mag ook ( zonder extra kosten ) worden betaald in 12 mnd. termijnen à 83,- euro.                                                                                                                                                                       

KUNST-planten

KUNST-planten

2017

Deze twee " KUNST " planten heb ik gemaakt van diverse materialen. Ze zijn afgewerkt met een hoogglans vernis, ze zijn zwaar en daardoor erg stabiel. Ik heb gekozen voor kleuren die elkaar versterken. Wanneer je 88 cm. ruimte hebt kan je ze naast elkaar plaatsen. De prijs is per set à twee.

Er was eens......

Er was eens......

2017

Een sculptuur gemaakt van diverse materialen en voorzien van een speciaal, met de hand opgebracht reliëf. Afgewerkt met een hoogglans vernis. De kleur is een mix van goud, koper en iets rood.  

Tis rood/oranje en het prikt

Tis rood/oranje en het prikt

2017

Deze twee sculpturen zijn gemaakt van diverse materialen en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Beide hebben dezelfde structuur en als set komen ze beter tot hun recht. De èèn is 65cm. hg. en de ander 53 cm. De diameter is 22 cm. De prijs per stuk is 195.- euro en als set van 2 is de prijs  350.- euro.    

Tis blauw en het prikt

Tis blauw en het prikt

2017

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen. Ik heb dit keer voor èèn kleur gekozen, omdat de vorm en het reliëf van de sculptuur hierdoor beter tot z`n recht komen. De sculptuur is afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De breedte is 30 cm. De hoogte is 54 cm. De sculptuur mag in 6 mnd. termijnen à 82,50 euro worden betaald.

Vrijheid

Vrijheid

2017


In augustus 2015 ben ik begonnen met het verzamelen van porselein. Een jaar later ben ik aan de sculptuur begonnen. Deze bestaat uit de 2 benen van een etalagepop, waar ik bovenop mijn fantasievogel heb gecreëerd. De gehele sculptuur heb ik bekleed met hele kleine stukjes scherven porselein, waarna ik het geheel heb gevoegd. De sculptuur is 1.95 mtr. hoog en heeft een stabiele voet. Ik heb 5 maanden gewerkt aan deze sculptuur. Vrijheid voor iedereen en dat gezien in de breedste zin van het woord. Wil je `m zien ?? 
Bel me ...

Klümpies

Klümpies

2016

Deze klompen heb ik met de hand beschilderd en zijn gemaakt uit èèn stuk hout door Dirk Poffers uit Hellendoorn. Acrylverf en afgewerkt met 2 lagen glanzende acrylvernis.
 

Klümpies nr. 2

Klümpies nr. 2

2016

Alweer een paar klompen op een 12 cm. hoge hak. Dit keer in geheel andere stijl geschilderd. Afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. De betaling mag eventueel ook in 6 mnd. termijnen à 82,50 euro. p.s  Deze klompen zijn gemaakt door Dirk Poffers uit Hellendoorn. 

Acceptatie nr. 1

Acceptatie nr. 1

2014

M`n derde sculptuur. Zes gestapelde bollen op een r.v.s voet met pin. 60 cm. hoog en voorzien van glanzende acrylvernis. Gemaakt van diverse materialen.

Acceptatie nr. 2

Acceptatie nr. 2

2016

Deze sculptuur heb ik in opdracht gemaakt. De hoogte is 55 cm. en is van diverse materialen gemaakt. Incl. zwart metalen sokkel. 

Herinneringen

Herinneringen

2015

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen en is 75 cm. hoog. De bol vol met herinneringen heeft een diameter van 30 cm. Hij is geplaatst op een zware metalen voet. De sculptuur is afgewerkt met een glanzende acrylvernis waardoor de kleuren nog beter tot z`n recht komen.Deze sculptuur mag ook in 12 mnd. termijnen à 74,50 euro worden betaald.

Kamerkabouter met hond

Kamerkabouter met hond

2015

Deze kunststof tuinkabouter heb ik opgeknapt, gerestaureerd en voorzien van verschillende soorten lagen om het te verstevigen. Daarna heb ik meerdere lagen blauw/paarse acrylverf gebruikt en tenslotte 6 lagen goudverf die bestaan uit een mix van goud, koper en 3 verschillende soorten metallic goudverf. De tuinkabouter is een kamerkabouter geworden en is voorzien van een glanzende acrylvernis. Hij is 80 cm. hoog en is niet geschikt om buiten te plaatsen. 

3 laden kastje

3 laden kastje

2014

Dit "Bloemen voor jou 3- laden kastje" is beschilderd met acrylverf. Het is 76 cm. hoog, 46 cm. breed en 34 cm. diep. De achterkant is ook beschilderd en het hele kastje is afgelakt met een glanzende harde niet vergelende parketlak. Hij is druk, d`r staat veel op en hoe minder, hoe mooier  .......dat ken ik niet  ! Op de bovenstaande  foto`s zie je de 2 zijkanten, de bovenkant, een tussendoor, een detailfoto en het geheel. De 2 kleine laatjes kan je ook verwisselen, wat jij maar mooi vind !

4- laden kastje

4- laden kastje

2014

Dit 4-ladenkastje heb ik met de hand beschilderd, acrylverf en afgewerkt met een transparante boyenlak. 

5- laden kastje

5- laden kastje

2015

Dit 5- laden kastje is zowel op de binnenkant als de buitenkant voorzien van 2 lagen niet vergelende transparante parket lak. Het is 80 hg. 48 br. en 34 dp. Door de lak is dit kastje bestand tegen krassen en kan het tegen een stootje. Het is met de hand beschilderd. Het kastje is in z`n geheel gemaakt van eikenhout. 

Vlinderkast

Vlinderkast

2014

Dit oude meubeltje heb ik opgeknapt en beschilderd met in totaal 11 vlinders. Bovenop, de twee zijkanten en zelfs binnenin. Afgewerkt met een transparante meubellak.

Ans

Ans

2014

       M`n tweede handbeschilderde etalagepop. Geschuurd, gesso, ontwerpen , heel wat lagen acrylverf en daarna voorzien van een glanzende laag acrylvernis. Een echt "blikvanger"  Deze etalagepop bied ik wegens ruimtegebrek aan voor een speciale prijs. NORMAAL : 3500,- EURO......NU  VOOR : 1995,- EURO   Deze pop, Ans genaamd, mag ook, ondanks de speciale prijs, in 12 mnd. à 166,25 euro worden afbetaald. Indien u zelf een etalagepop heeft kunt u deze door mij laten beschilderen. Prijs en kleurgebruik in overleg. Bel of stuur me `n mail.

Willemien

Willemien

2014

Deze etalagepop is met de hand beschilderd en er zijn meer dan 50 verschillende kleuren gebruikt. Hij is niet te koop. Deze pop is afgewerkt met een glanzende acrylvernis. 

Er was eens nr. 1

Er was eens nr. 1

2014

Dit is m`n allereerst gemaakte sculptuur. Direkt groot aangepakt en gemaakt van diverse materialen, daarna beschilderd met acrylverf en glanzende vernis. De serie, waar ik zeker mee verder ga, krijgt de titel:   Er was eens.  Op deze manier kan iedereen z`n eigen verhaal afmaken.

Er was eens nr. 2

Er was eens nr. 2

2014

M`n tweede sculptuur, iets groter, maar opnieuw heel erg kleurrijk en verhalend. Gemaakt van diverse materialen, acrylverf en glanzende vernis. Deze is 100 cm. hoog. Zo zie je maar weer, doe waar je zin aan hebt, geniet ervan en probeer het spannend te houden. Ik ga ervan glimlachem. U hopelijk ook ! 

Eigenzinnig

Eigenzinnig

2014

Deze sculptuur heb ik opnieuw gemaakt van diverse materialen. Hij kan, zoals je kan zien, worden neergezet, maar ook worden opgehangen. Door deze sculptuur telkens op 3 andere punten te zetten ( `n slag draaien dus ) kijk je nooit tegen hetzelfde aan. Hij is 50 x 50 cm. groot en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 50.- euro.