Diverse sculpturen gemaakt van diverse materialen, beschilderd met acrylverf en voorzien van glans/hoogglans vernis. Klik op de afbeelding voor een GROTERE weergave en om de andere sculpturen in deze groep te bekijken.

uit 2014 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

VREEMDE VOGEL NR. 1

2019

Deze sculptuur is opgebouwd uit meer dan 30 losse elementen polystyreenschuim die ik gebeeldhouw heb tot èèn geheel. Alle elementen zijn met metalen en houten pinnen vastgezet en er is montagekit en zelfdrogende klei gebruikt. Daarna is de gehele sculptuur verhard d.m.v. glasvezeldoek en een kunsthars. Hieroverheen is een 2e laag aangebracht die ik in 2 dagen geheel met de hand heb glad geschuurd. Daarna 2 lagen gesso aangebracht. Alles is met de hand beschilderd en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Het hoofddeksel is demontabel. Deze sculptuur mag ook in 12 mnd. termijnen worden betaald à 162,50 euro ( zonder kosten ) 

KLOMPEN MET HAK NR. 4

2019

Deze klompen ( nr. 4 )  hebben een 12 cm. hoge hak en zijn met de hand gemaakt door een klompenmaker. Ik heb ze daarna geheel met de hand beschilderd en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Deze klompen worden per set à twee verkocht.  De betaling mag ook ( zonder kosten ) in 12 maandelijkse termijnen à 50,- euro             

VRIJHEID, GELIJKHEID EN BROEDERSCHAP

2019

Deze sculptuur is opgebouwd uit 50 losse elementen polystyreenschuim, gebeeldhouwd en samengevoegd tot èèn geheel. Verhard met glasvezeldoek en kunsthars en daarna is er een tweede laag aangebracht. Deze 2e laag is helemaal glad geschuurd. Daarna beschilderd met gesso en acrylverf.... eerst geheel zwart.... en afgewerkt met een hoogglans vernis. De betaling mag eventueel ook in 12 maandelijkse termijnen à 105,- euro. ( zonder kosten )                      

LOS .... LATEN

2018

De basis van deze sculptuur heb ik gebeeldhouwd  uit èèn blok polystyreenschuim, daarna voorzien van glasvezeldoek en een kunsthars, tenslotte heb ik een 2e laag aangebracht en deze laag is met de hand glad geschuurd. Ik weet niet meer hoeveel met de hand gedraaide zelfhardende balletjes van 2 tot 20 mm. ik heb gemaakt. Heel erg veel.    Deze balletjes zijn stuk voor stuk vastgezet op de sculptuur.  De kleur is een mix van geel, okergeel,groen en rood. Tenslotte heb ik 4 lagen van deze kleur aangebracht en als laatste een hoogglans vernis. De betaling van dit kunstwerk mag eventueel ook in 12 maandelijkse termijnen à 104,- euro.....zonder kosten    

ONTPLOOIING

2018

Totaal iets ander, een sculptuur in de kleuren die je niet zo gauw van mij zou kunnen verwachten. Goud met donkerblauwe stippen. Gemaakt van polystyreenschuim, glasvezeldoek, kunsthars en een 2e laag...deze laag is glad geschuurd.   Daarna zijn alle punten aangebracht, 5 lagen goudverf, punten in donkerblauw en het geheel is tenslotte afgewerkt met een hoogglans vernis. Deze sculptuur is inclusief een vierkante sokkel ( 15 x 15 x 10 cm. ) gemaakt van Belgische hardsteen. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 105,- euro ( zonder kosten )   

ER WAS EENS ..... NR. 5

2018

Een nieuwe in de serie :  Er was eens.....  Een sculptuur gemaakt van diverse materialen o.a. polystyreenschuim, glasvezeldoek en een kunsthars. Beschilderd met  acrylverf en afgewerkt met een hoogglans vernis. De sculptuur staat op 8 metalen bolletjes en heeft een bijzondere structuur. Hij is 72 cm. hoog en mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 104,-  zonder kosten ) worden betaald.       

TIS ROOD- ORANJE EN PAARS

2018

Deze sculpturen zijn gemaakt van diverse materialen o.a. polystyreenschuim, glasvezeldoek en een kunsthars. Daaroverheen een laag bestaande uit kleine puntjes, geheel met de hand opgebracht............. puntje voor puntje.    Beschilderd in 3 lagen acrylverf en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De verschillende hoogtes zijn : 65- 53 en 30 cm. Te koop in deze set à 3 stuks. 

EIGENZINNIG

2018

Deze sculptuur staat op een metalen standaard en is draaibaar en de hoogte is 90 cm. Gemaakt van diverse materialen o.a polystyreenschuim,glasvezeldoek en kunsthars.m, Beschilderd met acrylverf en afgewerkt met een glanzende vernis.   De sculptuur is 50 x 50 cm. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 57,95 euro.    

PARADIJSVOGEL

2019

Een met de hand beschilderd 5- laden kastje ( eikenhout ) In totaal zijn er 19 vogels op geschilderd. 19 fantasievogels / acrylverf / donkergrijze ondergrond. De binnenkant van de lades zijn ook beschilderd in verschillende kleuren en voorzien van een vernislaag.  De betaling mag ook in 12 maandelijkse termijnen à 74,50 euro. ( zonder kosten )  06- 44 2690 88 

Acceptatie nr. 1

2014

Zes gestapelde bollen op een r.v.s voet met pin. 60 cm. hoog, met de hand beschilderd en voorzien van glanzende acrylvernis. Gemaakt van diverse materialen zoals: polystyreenschuim, glasvezeldoek en kunsthars.                     

ER WAS EENS.....

2017

Een sculptuur gemaakt van diverse materialen en voorzien van een speciaal, met de hand opgebracht reliëf. Afgewerkt met een hoogglans vernis. De kleur is een mix van goud, koper en iets rood.  

HERINNERINGEN

2015

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen o.a. polystyreenschuim, glasvezeldoek, kunsthars, en hij is 75 cm. hoog. De bol vol met herinneringen heeft een diameter van 30 cm. Hij is geplaatst op een zware metalen voet. De sculptuur is afgewerkt met een glanzende acrylvernis waardoor de kleuren nog beter tot z`n recht komen. Deze sculptuur mag ook in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro worden betaald.

KAMER-KABOUTER MET HOND

2015

Deze kunststof tuinkabouter heb ik opgeknapt, gerestaureerd en voorzien van verschillende soorten lagen om het te verstevigen. Daarna heb ik meerdere lagen blauw/paarse acrylverf gebruikt en tenslotte 6 lagen goudverf die bestaan uit een mix van goud, koper en 3 verschillende soorten metallic goudverf. De tuinkabouter is een kamerkabouter geworden en is voorzien van een glanzende acrylvernis. Hij is 80 cm. hoog en is niet geschikt om buiten te plaatsen.