Sculpturen gemaakt van diverse materialen, beschilderd met acrylverf en voorzien van glanzende vernis.

uit 2014 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

" Klompen met hak " nr. 4

2019

Deze klompen ( nr. 4 )  hebben een 12 cm. hoge hak en zijn met de hand gemaakt door een klompenmaker. Ik heb ze daarna geheel met de hand beschilderd en afgewerkt met een hoogglans acrylvernis. Deze klompen worden per set à twee verkocht.  De betaling mag ook ( zonder kosten ) in 12 maandelijkse termijnen à 50,- euro             

" Vrijheid, gelijkheid en broederschap " nr. 2

2019

Deze sculptuur is opgebouwd uit 50 lossen elementen polystyreenschuim, samengevoegd tot èèn geheel. Verhard met glasvezeldoek en kunsthars en daarna is er een tweede laag aangebracht.  Deze 2e laag is helemaal glad geschuurd. Daarna beschilderd met acrylverf, eerst geheel zwart.... en afgewerkt met een hoogglans vernis. De betaling mag eventueel ook in 12 maandelijkse termijnen à 105,- euro. ( ) zonder kosten                      

" Los.... laten "

2018

De basis van deze sculptuur heb ik gebeeldhouwd  uit èèn blok polystyreenschuim, daarna verhard en voorzien van .... ik weet niet hoeveel met de hand gedraaide zelfhardende balletjes van 2 tot 20 mm. De kleur is een mix van geel, okergeel,groen en rood. Tenslotte heb ik 4 lagen van deze kleur aangebracht en als laatste een hoogglans vernis. De betaling van dit kunstwerk mag eventueel ook in 12 maandelijkse termijnen à 104,- euro.....zonder kosten  

Ontplooiing

2018

Totaal iets ander, een sculptuur in de kleuren die je niet zo gauw van mij zou kunnen verwachten. Goud met donkerblauwe stippen. Gemaakt van diverse materialen, afgewerkt met een hoogglans vernis. Deze sculptuur is inclusief een vierkante sokkel ( 15 x 15 x 10 cm. ) gemaakt van Belgische hardsteen. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 105,- euro ( zonder kosten )                       

"Er was eens nr. 5 "

2018

Een nieuwe in de serie :  Er was eens.....  Een sculptuur gemaakt van diverse materialen / acrylverf en afgewerkt met een hoogglans vernis. De sculptuur staat op 8 metalen bolletjes en heeft een bijzondere structuur. Hij is 72 cm. hoog en mag eventueel in 12 mnd. termijnen à 104,-  zonder kosten ) worden betaald.                    

Tis Rood - Oranje - Paars

2018

Deze sculpturen zijn per set à 3 te koop. Er is een hele bijzondere structuur, bestaande uit kleine puntjes, geheel met de hand opgebracht. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De verschillende hoogtes zijn : 65- 53 en 30 cm. 

Er was eens......

2017

Een sculptuur gemaakt van diverse materialen en voorzien van een speciaal, met de hand opgebracht reliëf. Afgewerkt met een hoogglans vernis. De kleur is een mix van goud, koper en iets rood.  

Eigenzinnig

2018

Deze sculptuur staat op een metalen standaard en is draaibaar. de hoogte is 90 cm. Gemaakt van diverse materialen en afgewerkt met een glanzende vernis.  Hij is 50 x 50 cm. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 57,95 euro.  

Acceptatie nr. 1

2014

M`n derde sculptuur. Zes gestapelde bollen op een r.v.s voet met pin. 60 cm. hoo, met de hand beschilderd en voorzien van glanzende acrylvernis. Gemaakt van diverse materialen. Gebruikte materialen zijn o.a. kunsthars en glazezeldoek.                    

Herinneringen

2015

Deze sculptuur is gemaakt van diverse materialen en is 75 cm. hoog. De bol vol met herinneringen heeft een diameter van 30 cm. Hij is geplaatst op een zware metalen voet. De sculptuur is afgewerkt met een glanzende acrylvernis waardoor de kleuren nog beter tot z`n recht komen.Deze sculptuur mag ook in 12 mnd. termijnen à 74,50 euro worden betaald.

Kamerkabouter met hond

2015

Deze kunststof tuinkabouter heb ik opgeknapt, gerestaureerd en voorzien van verschillende soorten lagen om het te verstevigen. Daarna heb ik meerdere lagen blauw/paarse acrylverf gebruikt en tenslotte 6 lagen goudverf die bestaan uit een mix van goud, koper en 3 verschillende soorten metallic goudverf. De tuinkabouter is een kamerkabouter geworden en is voorzien van een glanzende acrylvernis. Hij is 80 cm. hoog en is niet geschikt om buiten te plaatsen. 

" Paradijsvogels )

2019

Een met de hand beschilderd 5- laden kastje ( eikenhout ) 19 fantasievogels / acrylverf / donkergrijze ondergrond / binnenkant ook beschilderd en voorzien van vernis /  De betaling mag ook in 12 maandelijkse termijnen à 74,50 euro. ( zonder kosten )  06- 44 2690 88