In deze groep laat ik de vierkante schilderijen zien. Alle schilderijen zijn voorzien van een houten lijst en zijn verschillend van formaat.

uit 2005 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Wilde bloemen nr. 7

Wilde bloemen nr. 7

2017

Uit de serie " Wilde bloemen " is dit nr. 7. Dit keer met meer wit en geel en iets groen erin verwerkt. Opnieuw met een extra dikke structuur en afgewerkt met 2 lagen hoogglans acryl vernis. Dit schilderij mag ook in 12 mnd. termijnen à 46,- euro worden betaald. Dit kunstwerk heeft een dikte van 4,5 cm.en de zijkanten zijn doorgeschilderd. 

Wilde Bloemen nr. 6

Wilde Bloemen nr. 6

2017

Opnieuw ( nr. 6 )  een schilderij in de serie: Wilde Bloemen. Extra dik opgebrachte structuur, warme kleuren en een heldere hoogglansvernis, opgebracht in 2 lagen. De zijkanten ( 4,5 cm. dik ) zijn doorgeschilderd. Dit schilderij mag ook in 12 maandelijkse termijnen worden betaald ( zonder kosten ) à 46,- euro. Rechtsonder zie je een detailfoto. 

Wilde bloemen nr. 5

Wilde bloemen nr. 5

2017

Nr.5 in de serie:  Wilde bloemen. Een schilderij met een enorme structuur en een mooi boeket aan kleuren. Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt en is 60 x 60 cm. groot. Wilt u ook iets in opdracht laten maken ? Nou dat kan, we overleggen het formaat, kleurgebruik en onderwerp. Gewoon even bellen : 06- 44 2690 88 

in mijn hoofd

in mijn hoofd

2016

Dit kunstwerk bestaat uit 3721 stukjes acrylpapier van 2 x 2 cm. die ik van te voren heb beschilderd. Het waren grote vellen acrylpapier die verdeeld zijn in blokjes van 2 x 2 cm en die ik daarna met de hand heb uitgeknipt en opgeplakt. De ondergrond is lionboard, voorzien van een aluminium frame.  Het schilderij is afgewerkt met een glanzende vernis en een zwarte houten lijst. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 205,00 zonder extra kosten. 

Wilde bloemen nr. 3

Wilde bloemen nr. 3

2016

Dit schilderij heeft veel structuur, de verf is extra dik opgebracht in frisse moderne kleuren. De zijkanten zijn ook geschilderd en het is voorzien van een hoogglans acrylvernis.

Streepje voor

Streepje voor

2016

Deze kleine 2-luik heeft een heel bijzonder structuur. Mat/glanzend en met veel............je moet ze gewoon zien. 

Vallen en weer Opstaan

Vallen en weer Opstaan

2016

Dit schilderij heeft een mooi strak lijnenspel met kleuren die elkaar versterken. Dit schilderij heeft geen lijst, maar de zijkanten zijn zwart geschilderd. De betaling mag eventueel in 12 mnd. termijnen `à 50,- euro

Honderd en honderd

Honderd en honderd

2016

Dit schilderij is verdeeld in 100 vierkanten van 8 x 8 cm. die ik heb geschilderd in 100 verschillende mengkleuren. Alles met en uit de hand. Er is geen tape of iets anders gebruikt. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis en is zonder een lijst. De zijkanten zijn zwart geschilderd. Betaling mag in 12 mnd. termijnen ã 62,50

Verbondenheid

Verbondenheid

2015

Deze 2-luik bestaat uit 3200 stukjes acrylpapier van 2 x 2 cm. Alles is vooraf beschilderd en met de hand uitgeknipt. Daarna heb ik ze stuk voor stuk opgeplakt en waar nodig bijgeknipt. Het geheel is voorzien van 2 lagen glanzende acrylvernis en voorzien van een smalle zwarte metalen lijst. De ondergrond is lion board. 

Cup nr. 1

Cup nr. 1

2014

De eerste uit de serie van zes Engelse Kop en Schotels / 50 x 50 cm. / acryl op linnen . Ze zijn zowel per stuk ( 295,- ) te koop als in een set van twee ( 500,- ) De kop en schotel hebben 3 lagen glanzende vernis gekregen en de achtergrond heeft een matte vernis. Hierdoor krijgt `t geheel een bijzondere uitstraling.

Cup nr. 2

Cup nr. 2

2014

De tweede uit de serie van zes. Acryl op linnen / Zowel per stuk als in sets van twee te koop. De kop en schotel zijn voorzien van 3 lagen glanzende acrylvernis, terwijl de achtergrond een matte vernis heeft gekregen.

Cup nr. 3

Cup nr. 3

2014

Nummer drie in de serie van zes Engelse kop en Schotels. Zowel per stuk als in sets van twee te koop. Per twee : 500.- euro. Het geheel is afgewerkt met een combinatie van glanzende en matte acrylvernis. De achtergrond is mat en de kop en schotel heeft 3 lagen glanzende vernis gekregen. 

Cup nr. 4

Cup nr. 4

2014

Nummer vier in de rij van zes. Deze schilderijen zijn per stuk te koop maar ook in sets van twee. Glanzende acrylvernis op de kop en schotel ( 3 lagen ) en matte vernis op de achtergrond. Per twee gaan ze voor een speciale prijs .

Cup nr. 5

Cup nr. 5

2014

De vijfde ...........uit de serie van zes. Zowel per twee als per stuk te koop. Afgewerkt met een glanzende vernis op de kop en schotel  ( 3 lagen ) en een matte vernis op de achtergrond. 

Cup nr. 6

Cup nr. 6

2014

De laatse uit de serie... Zowel per stuk als per set van twee te koop. Glanzende vernis op de kop en schotel ( 3 lagen ) en een matte vernis op de achtergrond. Acryl op linnen / 50 x 50 cm. ieder. 

Ontmoeting M en L

Ontmoeting M en L

2014

Dit schilderij heb ik ook in opdracht gemaakt. De opdrachtgevers waren erg tevreden. Het schilderij heb ik afgwerkt met een glanzende acrylvernis en een zwarte houten lijst. Persoonlijke aspecten heb ik verstopt in het schilderij. Een soortgelijk schilderij heb ik eerder gemaakt, maar nu in het gewenste formaat. Ik zal en kan nooit 2 dezelfde schilderijen maken, dus wordt het altijd een uniek kunstwerk. 

Emenemmetjesschaal

Emenemmetjesschaal

2013

Alweer de vierde schaal, dit keer gevuld met Emenemmetjes. De schaal heeft een mooie structuur. De achtergrond heb ik voorzien van een matte vernis, terwijl de schaal en de MMtjes zijn afgewerkt met een glanzende vernis. Incl. een brede zilverkleurig houten lijst. Betaling mag ook in 12 mnd. termijnen à 62,50 euro

Perenschaal

Perenschaal

2014

Het laatste schilderij uit de serie: gevulde schalen. Na de eierschaal, appelschaal,met engels drop, met emenemmetjes zie je hier de schaal met peren. Acryl op paneel / 90 x 90 cm. incl. een zilverkleurige houten lijst. De schaal is afgewerkt met een glanzende vernis, de achtergrond en peren hebben een matte vernis. 

Appelschaal

Appelschaal

2013

Hier is ie dan..... de derde schaal. Na de schaal met eieren en engels drop, nu een schaal gevuld met appels. Incl. de zilverkleur houten lijst is het een heerlijk plaatje geworden. De schaal is voorzien van een glanzende vernis, terwijl achtergrond en appels zijn afgewerkt met een matte vernis. 

D`rop of D`ronder

D`rop of D`ronder

2013

Dit is de eerste uit een serie van 4 schilderijen. Allen met dezelfde schaal, telkens in een andere kleurencombinatie en gevuld met lekkere dingen. Inclusief een brede houten zilveren lijst. 80 x 80 cm. en betaling in 12 mnd. termijnen à 62.50 euro is mogelijk. De schaal is afgewerkt met glanzende vernis, terwijl voor achtergrond en het drop een matte vernis is gebruikt.

Verstopt

Verstopt

2013

Dit schilderij heb ik voorzien van een flinke laag structuur en dikke acrylverf. Met een zwarte houten lijst en glanzende acrylvernis is het een kleurrijk abstract geheel geworden. Het linnen is op een aluminium frame gespannen. Betaling in 12 mnd. termijnen à 62.50 euro is mogelijk.

pOP - aRT

pOP - aRT

2013

Dit zelfportret dient als voorbeeld voor het maken van een pOP-aRT schilderij van bv. uw kind / huisdier / popidool enz. Het maakt eigenlijk niet uit wat er op staat.  Een kleuren-foto van 10x15 cm. is al voldoende. U bepaalt het formaat en het kleurenpalet. Acryl op  linnen / voorzien van acrylvernis. Een pop-art schilderij op het formaat 40x40 cm. kost 250,- euro.     Informatie: 06- 44269088    

And the winner is

And the winner is

2013

Dit schilderij heb ik gemaakt in opdracht. De afgebeelde persoon is Gary Muhrcke en woont in New York.  Hij heeft op 13 september 1970 de First New York City Marathon gewonnen en was toen 30 jaar oud. Er waren 127 deelnemers waarvan 55 personen de finish haalden. Er bestaat slechts èèn zwart/wit afbeelding van het moment dat hij door het lint liep. Op het internet is alles over Mr. Muhrcke te zien en te  lezen. Familieleden uit Nederland  gaan hem in augustus bezoeken en geven hem dit schilderij als CADEAU !! Hij heeft deze ruim 42 km. gelopen in 2 uur, 31 min. en 39 sec. Hij is nu 75 jaar. Inmiddels heb ik een kaart van hem ontvangen waarin hij mij bedankt voor het schilderij en onder de indruk is van m`n werk.    

Multi-color nr. 5 links

Multi-color nr. 5 links

2013

In de serie Multi-color is dit nr. 5.     Dit is de linkerhelft v/d twee-luik. Voorzien van glanzende acrylvernis en een zwarte houten lijst.    

Multi-color nr. 5 rechts

Multi-color nr. 5 rechts

2013

Dit is de rechterhelft van de twee-luik Multi-color nr. 5 Voorzien van glanzende acrylvernis en een zwarte houten lijst. Dik opgebrachte acrylverf, waardoor er een mooie structuur ontstaat. De verf is opgebracht met een paletmes.  

Wat er ook gebeurt, links

Wat er ook gebeurt, links

2013

Linkerdeel van een nieuwe  twee-luik. Helder van kleur. Voorzien van een witte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannenen trekt daardoor nooit krom. De vermelde prijs is voor de twee-luik  IN  Z`N  GEHEEL  en het geheel is afgewerkt met glanzende acrylvernis. Deze twee-luik kan ook in 12 mnd. termijnen worden betaald à 124.50 euro

Wat er ook gebeurt, rechts

Wat er ook gebeurt, rechts

2013

Rechterdeel van de nieuwe tweeluik. Voorzien van een witte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen, waardoor het niet kan kromtrekken. Afgewerkt met glanzende acrylvernis. De vermelde prijs is voor de twee-luik IN Z`N GEHEEL en mag in 12 mnd. termijnen worden betaald.

In beweging nr. 3, rechts

In beweging nr. 3, rechts

2012

Rechterhelft van de twee-luik. Incl. witte houten lijsten. 

In beweging nr. 3, links

In beweging nr. 3, links

2012

Linkerhelft van de twee-luik. Incl. witte houten lijsten. Kleurrijk, strak en met veel structuur. 

Anna 24 jaar

Anna 24 jaar

2012

Dit is m`n tweede portret. Net als het portret van m`n vader op 30 x 30 cm. Aan de hand van een kleine zwart/wit pasfoto uit 1941 heb ik dit portret geschilderd.  

Bertus 27 jaar oud

Bertus 27 jaar oud

2012

M`n allereerst geschilderde portret. Het is gemaakt naar een kleine zwart-wit pasfoto uit 1941. Het is m`n vader, op het moment dat hij 27 jaar is. 

Tot hier

Tot hier

2011

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur en is afgewerkt met een glanzende vernis en een zwarte houten lijst. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen. Dit staat garant voor kwaliteit. De betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 104,- euro.  

Toverkijker

Toverkijker

2011

Met de kaleidoscoop in gedachten is dit schiderij onstaan. Een ander woord hiervoor is "toverkijker ". Een smalle zwarte houten lijst maakt het schilderij compleet. De betaling mag ook in 12 mnd. termijnen van 62,50  euro.

Vlinderig

Vlinderig

2011

Dit schilderij is voorzien van extra veel structuur. De houten lijst en glanzende vernis maken het tot een bijzonder schilderij. Betaling in 12 mnd. termijnen à 66,25 euro is mogelijk en de prijs is incl. de lijst. P.s Het linnen is op `n aluminium frame gespannen, waardoor kromtrekken niet mogelijk is !!

Beatrix in 1062 blokjes

Beatrix in 1062 blokjes

2010

  Beatrix, afgebeeld in 1062 blokjes van 3 x 3 cm. In ongeveer 50 verschillende kleurnuances geschilderd. Incl. een brede royale moderne houten lijst, afkomstig uit Spanje. Het linnen is op `n aluminium frame gespannen. Het schilderij is op zaterdag 19 januari 2013 geselecteerd uit de 2200 inzendingen die de N.O.S heeft ontvangen voor de tentoonsteliing: Beeld van Beatrix. Inmiddels is het schilderij bekeken door 230.000 mensen en indien u belangstelling heeft, bel dan naar:06- 44269088 Betaling mag in 12 mnd. termijnen à 208,- euro. P.s  U kunt dit schilderij bewonderen in het Stadshuus, markt 3 in Lochem tot 18 april 2017.      

Troost

Troost

2010

Leun op mij, troost en wanneer je me nodig hebt, dan ben ik er voor jouw. De prijs van dit schilderij is incl. een zware zilverkleur/zwart houten lijst en het linnen is op een aluminium frame gespannen waardoor kromtrekken niet mogelijk is. De betaling in 12 mnd. termijnen à 166,25 euro is mogelijk.

Fantasie-bloem nr. 1

Fantasie-bloem nr. 1

2010

Een fantasiebloem met een donkere achtergrond, zonder lijst. Zijkanten zijn meegeschilderd. Afgewerkt met een glanzende acrylvernis.  Betaling in 12 mnd. termijnen à 82,95  euro is ook mogelijk. Dit is zonder extra kosten

Fantasie-bloem nr. 2

Fantasie-bloem nr. 2

2010

  Dit is het tweede schilderij in de serie fantasiebloem. Dit keer heb ik gekozen voor de warme kleuren en opnieuw met een donkere achtergrond. Dit schilderij wordt geleverd inclusief een okergele houten lijst, maar een zwarte lijst is ook mogelijk. 

Wees niet bang

Wees niet bang

2009

In dit schilderij zit een boodschap verborgen. Wees niet bang, want je mag zijn zoals je bent.! Het schilderij is inclusief een zware zwarte houten lijst. Het schilderij is afgewerkt met een glanzende acrylvernis. De prijs van dit schilderij is 1995,-  euro en mag in 12 mnd. termijnen worden betaald à 165,- euro.

Ga toch buiten spelen

Ga toch buiten spelen

2009

Ïn de serie ga toch buiten spelen is dit Blote voeten nr. 3.  Incl.creme houten lijst en aluminium frame. Als je hier niet vrolijk van wordt !!   

Fantasie

Fantasie

2008

Dit schilderij is genomineerd in een Talens Palet schilderwedstrijd en hoorde bij de laatste 100 van de in totaal 2500 ingeleverde schilderijen. Dit schilderij en 99 andere mochten een maand  hangen in het Coda museum in Apeldoorn waar het door het publiek is beloond met een derde plaats. De betaling van dit schilderij mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 166,25 euro. 

Bertha 213

Bertha 213

2008

Na een hele tijd op stal gestaan te hebben is het weer tijd om............ Incl. een zwarte  houten lijst.  

Koe

Koe

2005

Koe, opblaasbare koe, of alleen op een theedoek. Incl. metalen lijst. Dit schilderij is met acrylverf geschilderd op een houten paneel en afgewerkt met een glanzende acrylvernis. 

Later

Later

2008

Als ik groot ben dan....Incl. rood houten lijst. Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan van 399,00 euro. Normale prijs is 895.00 euro.

Nieuwe bril ?

Nieuwe bril ?

2008

Nieuwe bril ? Nee, m`n haar zit anders. Incl. donkerrood houten lijst...Dit schilderij bied ik voor een speciale prijs aan van 495,00 euro. De normale prijs is 895,00 euro.

Opkikker

Opkikker

2008

Acryl op linnen. Incl. houten lijst. Met een glanzende acrylvernis afgewerkt.