Hier laat ik zien hoe ik oude kastjes, bijzettafeltjes enz. een geheel ander uiterlijk geef. Ik schuur ze, zet m`n ontwerp erop en beschilder ze geheel met de hand, waarna ik het geheel afwerk met enkele lagen glanzende vernis.

uit 2014 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Paradijsvogel

2017

  Mijn zesde kastje alweer. Dit keer gedecoreerd met 19 vogels. Alles is met de hand beschilderd en tot in de " puntjes  " gedecoreerd. Het kastje heeft een donkergrijze ondergrond en is afgewerkt met een glanzende vernis. De binnenkant is eveneens beschilderd en voorzien van vernis. Belangstelling ?  Bel: o6- 44 2690 88  ( de betaling mag eventueel ook in 12 mnd. termijnen à 74,50 euro. ( zonder kosten )  P.s  Hieronder zie je de twee zijkanten en de bovenkant van het kastje. 

Het blije kastje

2017

Dit 4- ladenkastje heb ik in opdracht beschilderd. Ik heb acrylverf gebruikt en daarna met een glanzende acrylvernis afgewerkt. Het kastje is 73 cm. hoog en 51 cm. diep. Ik heb 49 verschillende kleuren gebruikt en er ruim 150 uur aan gewerkt. 

3 laden kastje

2014

Dit "Bloemen voor jou 3- laden kastje" is beschilderd met acrylverf. Het is 76 cm. hoog, 46 cm. breed en 34 cm. diep. De achterkant is ook beschilderd en het hele kastje is afgelakt met een glanzende harde niet vergelende parketlak. Hij is druk, d`r staat veel op en hoe minder, hoe mooier  .......dat ken ik niet  ! Op de bovenstaande  foto`s zie je de 2 zijkanten, de bovenkant, een tussendoor, een detailfoto en het geheel. De 2 kleine laatjes kan je ook verwisselen, wat jij maar mooi vind !

4- laden kastje

2014

Dit 4-ladenkastje heb ik met de hand beschilderd, acrylverf en afgewerkt met een transparante boyenlak. 

5- laden kastje

2015

Dit 5- laden kastje is zowel op de binnenkant als de buitenkant voorzien van 2 lagen niet vergelende transparante parket lak. Het is 80 hg. 48 br. en 34 dp. Door de lak is dit kastje bestand tegen krassen en kan het tegen een stootje. Het is met de hand beschilderd. Het kastje is in z`n geheel gemaakt van eikenhout. 

Vlinderkast

2014

Dit oude meubeltje heb ik opgeknapt en beschilderd met in totaal 11 vlinders. Bovenop, de twee zijkanten en zelfs binnenin. Afgewerkt met een transparante meubellak.