Hier laat ik de kunstwerken zien die ik maak door scherven porselein te plakken op een door mij gemaakte sculptuur. De sculptuur wordt daarna gevoegd en schoongemaakt. Het porselein verzamel ik via de kringloopwinkels en diverse rommelmarkten. Ik noem `t porselei M en .

uit 2017 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

" Geluks-vogel "

2018

De vierde sculptuur met scherven porselein. Dit keer met extreem kleine stukjes porselein. De sculptuur is gebeeldhouwd  uit èèn stuk polystyreenschuim, waarna deze is verhard met glasvezeldoek en een kunsthars. Beplakt met scherven porselein, gevoegd en schoongemaakt. 3 maanden aan gewerkt ! Deze techniek noem ik :  porseLIJMen . Speciale betalingsregeling : 3950,- of in 24 maanden à 164,50 p/mnd. of bij aflevering 1315,- en èèn jaar later het resterende bedrag à 2630,- ( dit alles zonder kosten )  Meer info: 06- 44 2690 88 

Introspectie

2018

Mijn derde sculptuur gemaakt door duizenden scherven porselein op te plakken. Dit noem ik " porseleimen "  Binnenin de torso heb ik ruimte gemaakt voor het hoofd. De torso is verstevigd met metalen pinnen aan de zijkanten en daarna is de gehele sculptuur verhard met Acrylic One en glasvezeldoek. De sculptuur staat op een draaibare metalen sokkel en het hoofd is tevens draaibaar. Ruim 3 maanden heb ik hier aan gewerkt. De sculptuur is tenslotte gevoegd en schoongemaakt. Deze sculptuur wordt gratis bezorgd en geplaatst in geheel Nederland en mag eventueel in 24 maandelijkse termijnen worden betaald à 250,- euro  ( zonder kosten) of in 3 termijnen à 2000,- euro verdeeld over 2 jaar.                          

Vrijheid

2017

Deze sculptuur heb ik gesneden uit polystyreenschuim die ik met kunsthars en glasvezeldoek heb verstevigd. De gehele sculptuur heb ik bekleed met duizenden scherven porselein, waarna ik het geheel heb gevoegd. Ik heb 5 maanden constant gewerkt aan deze sculptuur.  Hij mag eventueel worden betaald ( zonder extra kosten ) in 36 maandelijkse termijnen à 415,- euro of in 3 termijnen à 5000,-  euro verdeeld over 2 jaar. Wil je `m zien ? Bel me op en kom vrijblijvend kijken ( 06- 44 2690 88 ) GRATIS BEZORGING  !

Het blijft niet wat `t is

2017

Hij is klaar.......  na 3 maanden werk. Duizenden scherven porselein.......Eindeloos geduld. Materialen: polystyreenschuim, kunsthars,glasvezeldoek en meer.......