Hier laat ik de kunstwerken zien die ik maak door scherven porselein te plakken op een door mij gemaakte sculptuur. De sculptuur wordt daarna gevoegd en schoongemaakt. Het porselein verzamel ik via de kringloopwinkels en diverse rommelmarkten. Ik noem `t porse LIJM en.

uit 2017 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

" Het blijft niet zoals `t is " nr. 2

2019

Ik heb ik weer de zaag gepakt, en het geheel in verticale plakken gezaagd, daarna heb ik de plakken naar achter en voren verschoven, vastgezet, verhard met glasvezeldoek en kunsthars en beplakt met scherven porselein. Tenslotte heb ik de sculptuur gevoegd, schoongemaakt en opgepoetst. De betaling mag in overleg in 24 mnd. termijnen. ( zonder kosten )                           

" Don 't look back "

2019

Mijn 6e sculptuur gemaakt van scherven porselein. Dit keer met extreem kleine stukjes porselein. De basis is wederom polystyreenschuim, twee hoofden zonder ogen, oren en mond, samengevoegd tot èèn geheel. Dit ontwerp heb ik verhard met glasvezeldoek en kunsthars. Nadat de sculptuur geheel is beplakt met porselein hem ik deze gevoegd, schoongemaakt en opgepoetst.  Het bedrag mag eventueel in 24 maandelijkse termijnen worden betaald ( zonder extra kosten )                                  

Introspectie

2018

Mijn derde sculptuur gemaakt door duizenden scherven porselein op te plakken. Dit noem ik " porse LIJM en  "  Binnenin de torso heb ik ruimte gemaakt voor het hoofd. De torso is verstevigd met metalen pinnen aan de zijkanten en daarna is de gehele sculptuur verhard met Acrylic One en glasvezeldoek. De sculptuur staat op een draaibare metalen sokkel en het hoofd is tevens draaibaar. Ruim 3 maanden heb ik hier aan gewerkt. De sculptuur is tenslotte gevoegd en schoongemaakt. Deze sculptuur wordt gratis bezorgd en geplaatst in geheel Nederland en de prijs is op AANVRAAG  ! Bel: 06- 44 2690 88   Wil je 'm zien ? Bel dan : 06- 44 2690 88 en je bent van harte WELKOM.                          

Vrijheid

2017

Deze sculptuur heb ik gesneden uit polystyreenschuim die ik met kunsthars en glasvezeldoek heb verstevigd. De gehele sculptuur heb ik bekleed met duizenden scherven porselein, waarna ik het geheel heb gevoegd. Ik heb 5 maanden constant gewerkt aan deze sculptuur.  De prijs is op AANVRAAG  !    (  Wil je `m zien ? Bel me op en kom vrijblijvend kijken ( 06- 44 2690 88 ) GRATIS BEZORGING  !  )